DEUREN

De huisdeur is het naamkaartje van het gebouw en de centrale blikvanger aan de gevel. Het juiste samenspel van de deurposten, het deurpaneel en de deurgreep is een must voor een harmonieus totaalbeeld. Daarom stelt Creal u een breed productengamma ter beschikking dat beslist tegemoet komt aan uw vereisten op het gebied van design, uitrusting, kwaliteit en natuurlijk op het gebied van functionaliteit.

Meer dan zomaar een doorgang

Wenst u uw deuren met de huisgevel te laten harmoniëren, of laat u ze liever opvallend contrasteren met behulp van een buitengewoon design en bijkomende elementen zoals bovenlichten of een ingebouwde verlichting? Wat u ook kiest, bij Creal vindt u tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw huisdeur een echte blikvanger wordt.

Technologie ten dienste van uw welzijn

Met de automatische sluitingsmechanismen heeft het comfort ook zijn intrede gedaan in het domein van de huisdeuren. Hier vermelden we vooral de Fingerprint lezer die de unieke afdruk van een vinger kan opslaan en evalueren. Zo wordt gewaarborgd dat enkel geautoriseerde bezoekers toegelaten worden. Gewoon met de vinger erover gaan en de deur wordt vrijgegeven. Eenvoudiger kan niet en het lastige zoeken naar uw huissleutel behoort tot het verleden. Of u kunt de deuren toch gewoon openen met een klik op de Afstandsbediening. Dit afstandsbedieningsysteem hebt u ongetwijfeld al gezien bij de meeste auto's en nu kan het er ook voor zorgen dat u zelfs met zwaar beladen armen gemakkelijk naar binnen kunt gaan. Een droom die waar wordt...

De eerste keuze: aluminium

De meeste bestaande huisdeuren bestaan uit aluminium. Dit komt enerzijds door het feit dat dit materiaal ook bij grote vlakken een slanke vormgeving en een grote statische veiligheid mogelijk maakt en anderzijds door het ongeëvenaarde gebruiksgemak en de enorme kleurenkeuze. Aangezien deuren blootgesteld worden aan een grotere belasting dan bijvoorbeeld ramen, draagt het materiaal extra bij tot een hoge stabiliteit en een extra lange levensduur.

Functionaliteit

Natuurlijk zijn de vereisten op het gebied van warmte-isolatie en veiligheid bij deuren even hoog als bij andere gebouwopeningen. Hier biedt Creal de gepaste oplossingen. Een voorbeeld: dankzij dichtingen die bij het sluiten van de deuren automatisch neergelaten worden, zodat de tussenruimte tot de vloer afgesloten wordt, verhindert dit systeem dat er via spleten ongecontroleerd lucht in de woonkamer binnenkomt. Bovendien zorgen speciale profielen en panelen voor een optimale warmte-isolerende prestatie. Ook de veiligheid hoeft hiervoor totaal niet in te boeten. De huisdeuren kunnen uitgerust worden met tal van veiligheidselementen. Van het automatisch veiligheidsslot SafeMatic, het zwenkgrendelboutslot, de veiligheidsvullingen en de profielcilinders tot de elementen met sperbeugels en veiligheidsbouten. Dit alles garandeert dat u zich thuis echt veilig kunt voelen. Een fijn gevoel... dankzij Creal!

SafeMatic

In vergelijking met de normale sloten zorgen meervoudige vergrendelingen voor opmerkelijk meer veiligheid. Al naargelang de uitvoering moeten indringers tot vijf hindernissen overwinnen om in een huis binnen te geraken. Dat kost tijd en die hebben inbrekers zelden. Daarom geven ze hun inbraakpogingen in de regel al na korte tijd ontmoedigd op. Denk eraan: uw verzekering kan de dekking van uw polis betwisten! U weet ongetwijfeld dat u bij het verlaten van uw woning alle openingselementen moet sluiten en voldoende moet beveiligen. Wanneer na een inbraak aangetoond wordt dat ramen en deuren niet voldoende vergrendeld waren, is uw dekking van de verzekering in gevaar. En dat kan u heel wat geld kosten! Met de automatische meervoudige vergrendeling SafeMatic van Schüco behoort dit risico tot het verleden: zelfs wanneer u de deurvleugel gewoon dichttrekt, wordt de huisdeur op vier punten tegelijk vergrendeld. Sluit u nog bijkomend met de sleutel af, dan is er zelfs een vergrendeling op vijf punten. De automatisch vergrendelde deur kan van binnenuit gewoon via de deurkruk of met behulp van een E-openingsfunctie probleemloos geopend worden. Van buitenuit kan men zich echter alleen met de passende sleutel of de radiobesturing of de fingerprint lezer toegang verschaffen. Een eenvoudig, maar heel efficiënt principe! Overigens: de eenvoudig dichtgetrokken deuren (= 4 vergrendelings-punten) kunnen ingedeeld worden in de weerstandsklasse WK2. En dat zonder manuele vergrendeling!

Schüco Door Control System

Misschien ken je het ... een dag vol stress, je bent op het werk, en plots realiseer je je dat je de huissleutels thuis laten liggen hebt. Of je vind gewoon je huissleutels niet. Deze situaties kunnen we best missen en kunnen opgelost worden met het Door Control System. Het deurmanagementsysteem is uniek door de combinatie van een uniform, tijdloos design met variërende gebruiksmogelijkheden zoals toegangscode, deurcommunicatie en nooduitgangsbeveiliging. De inbouw van het systeem in hetzelfde vlak als het deurprofiel en het hoogwaardige oppervlak van zwart glas geven het systeem een stijlvol en waardevol karakter. Verder kan het systeem worden gemonteerd op de muur of op een paneel in de wand.